Rubicon Vianen Windows Azure elite partner

Vanochtend heeft Rubicon onderstaand persbericht uitgedaan over het behalen van de Elite partnerstatus voor het Microsoft Windows Azure platform. Iets om trots op te zijn en dus een blogpost waard dunkt me.

Rubicon als Elite Partner toegetreden tot het Microsoft Windows Azure Circle Program

Hoogste positie binnen het programma bevestigd Rubicon expertise op Azure gebied

Vianen – 16 maart 2012 – ICT dienstverlener Rubicon uit Vianen is benoemd tot Elite Partner in het Microsoft Windows Azure Circle Program. Het toekennen van Elite Partnerschap is voor Rubicon de bevestiging van de successen die zij boekt met het toepassen van de kennis van het Azure platform, de public cloud omgeving van Microsoft. Momenteel werkt Rubicon aan de grootste Azure business applicatie die in Nederland wordt gebouwd. Met het bereiken van deze hoogste positie onstaat er ook een nauwe samenwerking met Microsoft Nederland. Rubicon heeft strategisch gekozen voor de advisering en realisatie van oplossingen op het Microsoft Cloud platform en is reeds meerdere jaren succesvol als Cloud adviseur en integrator bij gerenommeerde opdrachtgevers.

Sinds de opkomst van cloud computing volgt Rubicon de ontwikkelingen op de voet en werken Rubicon professionals dagelijks aan kennis en product ontwikkeling op het gebied van Windows Azure en SQL Azure, de Cloud-platforms van Microsoft. Ook worden diensten geleverd op Office 365, SharePoint Online en CRM Online. Door gericht te investeren in deze kennisopbouw heeft Rubicon ook een eigen 3 fasen aanpak ontwikkeld om opdrachtgevers te migreren naar het Cloud platform van Microsoft en nieuwe applicaties daarop te ontwikkelen en in beheer te nemen.

Eerder bereikte Rubicon al de status van Microsoft Cloud Accelerate Partner. De Windows Azure Circle, een aanvulling op het Microsoft Partner Network (MPN) voor een zeer beperkte groep partners van Microsoft, biedt Rubicon aanvullende voordelen. Zo kan Rubicon haar klanten nog flexibeler en uitgebreider ondersteunen op het gebied van maatwerk op het Platform-as-a-Service model.

Als Azure Circle Program Partner kan Rubicon Microsoft klanten met een Software Assurance-overeenkomst (SA) nu ook Azure Deployment Planning Services aanbieden. Dit zijn diensten om vast te stellen of en hoe Windows Azure een bijdrage levert aan de bedrijfsdoelstellingen.